Cast en publiek vieren 100ste voorstelling ‘Waanzinnig Gedroomd’

De Kinderen voor Kinderen-familiemusical Waanzinnig Gedroomd speelde zijn 100ste voorstelling en dat was reden voor een feest. De cast genoot in Theater de Tamboer in Hoogeveen van een heerlijke taart. In de foyer werd samen met de jonge bezoekers gedanst op de nieuwste Kinderen voor Kinderen-hit Feest.

Na 100 keer is het einde echter nog niet in zicht. Waanzinnig Gedroomd is tot en met 22 maart te zien in de Nederlandse theaters, waaronder Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Heerlen en Leiden.

100xWaanzinnigGedroomd_fotoProductie

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies