WIN vrijkaarten voor ‘Suus zingt Toon’

Suzan Seegers, kortweg Suus, speelde in 2011 haar eerste soloprogramma genaamd SUUS. Samen met pianist Marc-Peter van Dijk tourde ze met haar eigen materiaal langs de Nederlandse theaters. Kort daarna volgde een nieuwe programma. Suus nam het publiek mee op een breekbare reis langs de onbekende werken van Toon Hermans. Het programma was een groot succes is nu opnieuw te zien in het theater.

Musical Reports schreef over Suus zingt Toon: “Suus zingt Toon is een integer en breekbare ontdekkingstocht langs de prachtige werken van grootmeester in de kleinkunst: Toon Hermans. Naast bekende werken als “Appels op de tafelsprei” zorgen de onbekende werken voor hoogtepunt na hoogtepunt. Suzan Seegers mag zich zonder twijfel ‘le petite grande dame’ van het Limburgse lied noemen. De qua lengte kleine Suus is groots in wat ze hier laat zien en zorgt voor non-stop kippenvel en ontroering.”

Musical Reports mag in samenwerking met Opus One twee vrijkaarten verloten voor Suus zingt Toon

Door mee te doen aan de win actie maak je kans op twee tickets voor Suus Zingt Toon op 6 maart in TAQA Theater De Vest te Alkmaar (aanvang 20:30 uur). Wat moet je doen om kans te maken? Plaats de volgende tweet op Twitter of retweet ons:

“Ik wil 6 maart naar ‘Suus Zingt Toon’ in Alkmaar. Daarom volg ik @MusicalReports en RT ik dit”

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Meedoen kan tot en met 1 februari 2015.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies