‘Heerlijk Duurt Het Langst’ nu ook in Carré te zien

De musical Heerlijk Duurt Het Langst werd uitermate lovend ontvangen door pers en publiek. Kort na de première op 1 februari werden al meer dan 25.000 kaarten verkocht. Mede daardoor is producent Dommelgraaf & Cornelissen Entertainment er alsnog in geslaagd om nog dit seizoen de theatervoorstelling naar Koninklijk Theater Carré te halen. Op woensdag 3 juni zal de cast van Heerlijk Duurt Het Langst voor de tweede keer in Amsterdam, de stad waar 50 jaar geleden in 1965 de première van deze eerste musical van het gouden duo Schmidt & Bannink plaatsvond, neerstrijken.

Op zaterdag 14 maart gaat de kaartverkoop voor Carré van start. ‘Het is mooi dat we midden in dit theaterseizoen nog een datum voor Carré hebben kunnen krijgen,’ vertelt producent Hans Cornelissen. ‘Zowel de agenda van Carré als de speellijst van Heerlijk Duurt Het Langst is vol, maar tot beider vreugde is het gelukt om voorlopig in elk geval de datum 3 juni vast te leggen.’ Ook Carré-directeur Madeleine van der Zwaan is verheugd dat Heerlijk Duurt Het Langst alsnog in het Koninklijk theater komt te staan.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies