Tim Douwsma en Vajèn van den Bosch vertolken hoofdrollen in Grease

Tim Douwsma (27) speelt komend theaterseizoen de hoofdrol van Danny Zuko in Grease. Vajèn van den Bosch zal te zien zijn als Sandy. Tim werd enkele jaren geleden bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma ‘So You Wannabe a Popstar’ en daarna kende zijn carrière een stijgende lijn. Tim: “Ik krijg ontzettende kriebels als ik aan Grease denk en vind het te gek dat ik Danny mag spelen. Alle nummers van Grease staan in mijn Spotify lijst en ik kan ze al dromen!”. Tim over Vajèn: “Ze is waanzinnig, ik heb haar gezien bij doe audities, wat een waanzinnig talent”.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Tien jaar geleden ontdekten wij Jim Bakkum voor de rol en nu is Tim dé perfecte Danny, dat was voor mij snel duidelijk. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij een weergaloos debuut zal maken”. Vanaf september is de musical in een geheel nieuwe versie te zien in een groot aantal theaters in heel Nederland. De regie is in handen van Martin Michel, de muzikale supervisie ligt bij Ad van Dijk.

Grease vertelt het verhaal over Danny en Sandy die samen een romantische zomer hebben beleefd. Op de eerste dag van het nieuwe schooljaar blijken ze tot hun verbazing bij elkaar in de klas te zitten. De stoere Danny schaamt zich voor zijn vrienden, de T-Birds, en ziet Sandy niet meer staan. Danny moet kiezen tussen zijn maten en zijn voormalige liefje. met onderlinge rivaliteit en teleurstelling tot gevolg. Een grote danswedstrijd brengt de twee weer samen op de dansvloer.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies