Soloprogramma voor Willemijn Verkaik

Musicalster Willemijn Verkaik was in verschillende musicals te zien in Nederland, Duitsland, Engeland en Amerika. Samen met pianist Bernd van den Bos komt zij nu eenmalig met een soloprogramma. In het programma blikt ze terug op haar internationale carrière.

Aan de hand van anekdotes, persoonlijke verhalen en een eigen selectie songs, kijkt zij terug op haar werkzaamheden in de musicalindustrie, maar kiest er ook voor om wegen te bewandelen die men niet van haar gewend is. O.a. de nummers van Wicked-componist Stephen Schwartz zullen in haar programma een belangrijke rol spelen. Het soloprogramma is op zondag 31 mei te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Verkaik is vooral bekend van de musical Wicked, waarin zij de rol van Elphaba vertolkte. Dit deed ze in Nederland, Duitsland, Engeland en Amerika. Momenteel is Verkaik te zien in de musical Women on the Verge of a Nervous Breakdown op West End.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies