Idina Menzel geeft concert in Amsterdam

Musicalster, actrice en zangeres Idina Menzel komt op 16 juni naar Koninklijk Theater Carré! Menzel is al een lange tijd bezig met haar muzikale carrière. Menzel begon haar (off)Broadway carrière  in de oorspronkelijke off-Broadway productie van Rent waarin ze de rol van Maureen creëerden. In 2005 vertolken ze tevens deze rol in de verfilming van Rent. Daarna was ze te zien in (off-)Broadway musicals zoals Aida, Hair en The Wild Party. Ze brak bij het grote publiek door als de eerste Elphaba in de Broadway hitmusical Wicked. Voor deze rol won ze tevens een felbegeerde Tony Award.

Daarnaast was Menzel te zien in de populaire tv-serie Glee en was ze te horen als Elsa in de Disney filmhit Frozen. Op dit moment is Menzel nog een paar dagen te zien in de Broadway musical If/Then. Later dit jaar start ze met haar wereldtournee en zal dus op 16 juni Amsterdam aan doen. De kaartverkoop (kaarten zijn te koop vanaf €45,00) voor het concert start as. vrijdag om 10.00u.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies