Cast ‘Flanders Fields, eindbestemming Poperinge’ compleet

Tussen de duizenden graven van soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog in de Westhoek (België) sneuvelden, ligt één vrouw begraven: Nellie Spindler. Haar laatste rustplaats, de Britse militaire begraafplaats Lijssenthoek in Poperinge, vormt vanaf mei 2015 het unieke decor van een pakkende voorstelling: Flanders Fields, eindbestemming PoperingeEve Van Avermaetzal de rol van Nellie gaan vormgeven. De rest van de cast zal bestaan uit Steph Goossensspeelt Sir Henry Leville, Tristan Versteven is Alfie Cole, Maarten Goffin vertolkt Talib Singh, Laurens Aneca is Walter De Corte, Lander Depoortere zijn broer Emil, Steve Aernouts kruipt in de huid van Pieter Raman, Pascal Maetens is Serge Schietecatte en Joke De Bruyn vertolkt Klara Bloemen.

Flanders Fields, eindbestemming Poperinge’ verteld het verhaal van  jonge schrijver Pieter, die als enige de gesneuvelde verpleegster Nellie Spindler kan zien. Tussen deze twee bloeit een fragiele liefde op. Maar hun ontmoeting doet een nieuwe strijd losbarsten op het ooit zo serene Lijssenthoek.

‘Flanders Fields, eindbestemming Poperinge’ is geen musical, maar een aangrijpende belevenis in een tijdelijk theater die de toeschouwers onderdompelt in de persoonlijke verhalen van enkele oorlogsgetuigen. Dat we hen leren kennen op de exacte plek waar ze aan hun einde kwamen, op een locatie die de Eerste Wereldoorlog haast tastbaar maakt, zorgt voor een unieke ervaring.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies