Paul Groot te zien als Robert Long in nieuwe musical

Paul Groot speelt de rol van Robert Long in een nieuwe biografische musical over het leven van dit icoon uit de Nederlandse entertainmentwereld. Koefnoen-collega Jeremy Baker kruipt in de huid van Leen Jongewaard. Samen vertolken zij Longs leven én repertoire op een lichtvoetige, sarcastische en hilarische wijze. De voorstelling is vanaf eind november in vele theaters in het land te zien.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “In de jaren ‘70 hadden honderd duizenden mensen Longs elpees in de platenkast staan. Zijn liedjes waren rebels, vooruitstrevend, romantisch en werden echt grijsgedraaid. Ik verheug me ontzettend op Paul’s vertolking van Robert Long”.

Eén van de meest spraakmakendste elpee’s uit die tijd was Longs debuutelpee ‘Vroeger of Later’, die door bijna alle omroepen werd geboycot vanwege politiek- en religieus-gevoelige thema’s. Longs muziek is de muziek van een generatie. Robert Long is op 63-jarige leeftijd in 2006 overleden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies