Rent terug in het Amsterdamse M-Lab?

Eerder dit jaar was de off-Broadway hit Rent opnieuw te zien in Nederland. Ditmaal was de voorstelling in het Amsterdamse M-Lab te zien. Nog voor de eerste voorstelling was de hele reeks uitverkocht en ook de pers was lovend. Wegens het overweldigende succes van Rent bekijkt M-Lab momenteel de mogelijkheden voor een reprise komend najaar.

De cast bestond uit: Ruud van Overdijk, Li Tong Hsu, Maarten Smeele, John ter Riet, Mitch Wolterink, Amir Vahidi, Renee de Gruijl, Jeske van der Staak en Jim de Groot. De regie van de musical lag in handen liggen van Daniel Cohen en Ezra van Nassauw was verantwoordelijk voor de muzikale leiding. Rent is een musical gebaseerd op Puccini’s opera La Boheme. Het stuk vertelt het verhaal over acht jonge kunstenaars die te maken krijgen met het HIV-virus. Een virus dat in deze tijd nog gelijk stond aan een doodvonnis. In de voorstelling is te zien hoe de groep, ieder op zijn eigen manier, hier mee omgaat. Zij leren een belangrijke les op weg naar de volwassenheid: Leven voor vandaag!

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies