René van Kooten als DJ te zien in Grease

René van Kooten zal in de nieuwe versie van de musical Grease de rol van Vince Fontaine spelen. Dit maakt producent Stage Entertainment Nederland vandaag bekend. Eerder werd bekend dat Tim Douwsma en Vajèn van den Bosch de rollen van Danny en Sandy spelen. Vince is een aantrekkelijke DJ die o.a. alle studenten van Rydell aanspoort om mee te doen met een danswedstrijd. René: “De muziek van Grease staat in ieders muzikale geheugen gegrift. Ik verheug me erop om met deze verfrissende cast, die voor mij zo bekend is, een swingende voorstelling te maken!”. Vanaf september is de musical te zien in de 20 grootste theaters van Nederland.

De film uit 1978 met John Travolta en Olivia Newton-John in de hoofdrollen geldt als één van de meest succesvolle films aller tijden en leverde vele hits op als ‘You’re The One That I Want’, ‘Greased Lightning’ en ‘Hopelessly Devoted To You’. De regie van de musical is in handen van Martin Michel.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies