Beauty and the Beast en Grease ook in België te zien

Stage Entertainment presenteert in samenwerking met Music Hall en Disney Theatrical Productions ook Beauty and the Beast in Antwerpen en Gent. De musical is in december in beide steden te zien. Naast een Nederlandse tournee zal de musical, met Vlaamse hoofdrolspelers, dus ook in België te zien zijn. De samenwerking tussen Stage Entertainment en Music Hall zal verder worden uitgebreid door ook samen in maart 2016 Grease naar Antwerpen te brengen. Of hier ook een Vlaamse cast te zien zal zijn is nog niet duidelijk.

Naast Beauty and the Beast en Grease brengt Music Hall ook de musical Piaf naar Vlaanderen. Daarin zal Els de Schepper zowel de jonge als oude Edith Piaf vertolken. Eerder liet Albert Verlinde weten dat de kans groot is dat deze productie ook in Nederland te zien zal zijn.

Oorspronkelijk zou Music Hall dit seizoen de opgepoetste versie van The Wizard of Oz naar België brengen. Deze voorstelling is uitgesteld maar komt zeer waarschijnlijk ook niet in seizoen 2015/2016 naar Vlaanderen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies