The Sound of Music deze zomer een maand lang in Carré

The Sound of Music is deze zomer nog drie maanden langer te zien in verschillende theaters door heel Nederland. Een geheel nieuwe versie van deze musicalklassieker die momenteel te zien is, ging in november vorig jaar in première en werd lovend ontvangen door pers en publiek. Deze week wordt de 150.000e bezoeker verwacht.

De voorstelling wordt wegens succes de hele zomer verlengd met een speciale zomertour. De succesreprise zal touren langs tien grote theaters door Nederland: Enschede, Groningen, Zwolle, Apeldoorn, Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam, Heerlen, Breda, met als afsluiter de hele maand augustus in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Maria (Anouk Maas) en de kinderen Von Trapp kwamen vandaag speciaal naar Carré, om vast een kijkje te nemen in het theater en om de aftrap van de zomertour te vieren. Tony Neef en Cindy Bell (nu nog te zien in Sonneveld) zijn van de zomer weer te zien in The Sound of Music. 

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies