William Spaaij en Kees Boot in de Tweeling

William Spaaij en Kees Boot zullen gaan spelen in de musical De Tweeling, naar het gelijknamige boek van Tessa de Loo. Eerder werd bekend gemaakt dat Rosa da Silva (Anne) en Hanna van Vliet (Pippi Langkous) de tweelingzusjes Lotte en Anna Bamberg zullen gaan spelen. Ook Doris Baaten zal een rol krijgen in de musical.

William Spaaij zal de rol spelen van David, de geliefde van Lotte. Kees Boot speelt Davids pleegvader, aldus een woordvoerder van Stage Entertainment. Spaaij is bekend van zijn rollen in Mary Poppins, De kleine blonde dood, Ramses en Shrek. Kees Boot kennen we van Ciske de Rat, Petticoat en Hij gelooft in mij.

De musical de Tweeling vertelt het verhaal van de twee zussen die door Tweede Wereldoorlog op jonge leeftijd van elkaar worden gescheiden. Lottes verloofde David wordt vermoord in Auschwitz. Anna trouwt in Duitsland met een SS-officier die aan het einde van de oorlog omkomt in Duitsland. Pas na een halve eeuw treffen zij elkaar weer.

De Tweeling is vanaf oktober te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam en zal daarna langs de grote theaters gaan in Rotterdam, Breda, Apeldoorn, Eindhoven, Enschede, Heerlen, Groningen en Den Haag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies