Cast Musicals Gone Mad 2015 bekend‏

Gaan we naar een musical door kinderen, voor kinderen of eentje met nummers uit je kindertijd? Veel meer smaken waren er dit seizoen niet voor de musicalliefhebber. Gelukkig hebben we met zijn allen weer een jaar doorstaan en dus is het tijd de balans op te maken. De jaarlijkse parodievoorstelling Musicals Gone Mad concludeert alvast voorzichtig dat het seizoen is blijven steken in goede bedoelingen. Vandaar het thema van dit jaar: Creatief – In Concept.

De castleden van alweer de zevende editie van de hilarische musicalparodie zijn: Britt Lenting (Legally Blonde, Hairspray, The Little Mermaid), Gitty Pregers (Dreamgirls, The Lion King), Eline Schmidt (Klaas Vaak, Dik Trom), Mark van Beelen (Wickie de Viking, Tarzan), Giovanni Kemper (So You Think You Can Dance 2013, Peter Pan) en Jeroen Phaff (Chess, Kruimeltje). De presentatie is in handen van Jim de Groot (The Passion 2015, Rent).

Marleen van der Loo maakte eerder al drie keer deel uit van de cast en dit jaar regisseert en choreografeert ze de voorstelling. Liedteksten, script en kostuums worden verzorgd door Petra C. van der Eerden. Marinus de Graaf tekent voor script en vormgeving. Musicals Gone mad is te zien in het oude Luxor Theater in Rotterdam op zondag 7 juni en maandag 8 juni.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies