Pepijn Gunneweg te zien in verlenging Kinderen voor Kinderen-musical‏

De Kinderen voor Kinderen-familiemusical Waanzinnig Gedroomd wordt wegens het enorme succes verlengd. Van 12 tot en met 23 augustus is de voorstelling met de grootste hits uit het 35-jarige bestaan van het beroemde kinderkoor twee weken terug in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Niemand minder dan oud Ashton Brother en BZT Show-presentator Pepijn Gunneweg is te zien als Meester Augustus. Hij neemt de rol over van Steyn de Leeuwe die wegens andere verplichtingen verhinderd is. Voor Pepijn betekent de rol een droom die uitkomt: “Ik was vroeger een ongekend groot Kinderen voor Kinderen-fan. En stiekem ook heel erg verliefd op de tweelingzusjes Dagmar en Lara Brusse die grote hits als ‘Ha ha ha je vader’ en ‘Meidengroep’ zongen. Ik woonde echter zoals vele mensen van mijn generatie te ver weg om auditie te mogen doen. Nu grijp ik mijn kans!”, aldus Pepijn.

Naast Pepijn wordt ook actrice en zangeres Rianne Botma aan de cast toegevoegd. Zij vervangt Lotte Noordanus als moeder Julie. De overige rollen worden gespeeld door Niels Gooijer, Ian Bok, Michelle Courtens en 30 talentvolle kinderen die samen de tien kinderrollen afwisselen.

Op een onbewoond eiland, Klaar voor de Start, Wakker met een wijsje… De bekendste oude én nieuwe hits vertellen het verhaal over Guus die met zijn moeder Julie naar een nieuwe stad verhuist. Julie probeert haar hoofd boven water te houden in haar nieuwe baan, terwijl Guus in een klas komt waar veel wordt gepest. Zijn nieuwe schooldirecteur, die thuis zijn handen al vol heeft aan zijn opstandige puberdochter, is dan ook ten einde raad en schakelt de hulp in van meester Augustus. Met hun nieuwe meester doet de klas van Guus een bijzonder muzikaal project dat alles verandert: ‘PROJECT M’. Maar durft Guus ook zijn grote geheim met de klas te delen?

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies