200ste voorstelling Sonneveld in DeLaMar‏

De cast van de musical Sonneveld in DeLaMar vierde gisteravond de tweehonderdste voorstelling. Vlak voor aanvang mochten hoofdrolspelers Tony Neef, Mariska van Kolck, Bill van Dijk, William Spaaij, Cindy Bell en Sandra Jonkman een grote taart aansnijden. Tot grote verrassing van het publiek kwam de volledige cast naar de foyer van het Amsterdamse DeLaMar Theater om  taart uit te delen. ‘Dit feestelijke moment willen we met het publiek vieren,’ zegt Tony Neef. ‘Het is immers aan hen te danken dat we voor de tweehonderdste keer Sonneveld mogen spelen.’ 

Sonneveld in DeLaMar is nog tot en met zondag 26 april aanstaande in Amsterdam te zien. De kaartverkoop voor de komende voorstellingen verloopt zo goed dat het een kwestie is van tijd voordat alles uitverkocht is.  Wie er snel bij is, verzekert zich om Sonneveld in DeLaMar alsnog te kunnen zien.

De musical over het leven van de legendarische Wim Sonneveld ging eerder in Utrecht in première en was tot vorige zomer in de Nederlandse theaters te zien. Na een pauze was op 8 februari jl. de feestelijke première van Sonneveld in DeLaMar in Amsterdam. De musical is nog te zien tot en met zondag 26 april. Dan valt het doek voor deze voorstelling definitief.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies