Rick Engelkes brengt nieuwe ‘Dolfje Weerwolfje’ musical

In het voorjaar van 2016 tourt een nieuwe Dolfje Weerwolfje musical door Nederland. Dat maakten schrijver Paul van Loon en theaterproducent Rick Engelkes gisteren bekend op de Dolfje Weerwolfje Dag in het Kinderboekenmuseum in Den Haag.

De musical wordt geproduceerd door Rick Engelkes Producties en viert het 20-jarig jubileum van Dolfje Weerwolfje, dat in 2016 plaatsvindt. De Dolfje Weerwolfje musical gaat in premiere in april 2016, tijdens de jaarlijkse Dolfje Weerwolfje Week. Allard Blom schrijft het script en Jasper Verheugd tekent voor de regie. In een aantal theaters start de kaartverkoop voor de musical al deze maand.

Het eerste boek van Dolfje Weerwolfje verscheen in 1996. Naast de succesvolle boekenreeks verschijnt zes keer per jaar het Dolfje Weerwolfje Tijdschrift. In 2003 en 2010 toerden twee Dolfje Weerwolfje musicals door Nederland en in 2011 verscheen de Dolfje Weerwolfje film. In 2011 werd Dolfje Weerwolfje uitgeroepen tot dé kinderboekenheld van Nederland. De boeken worden geschreven door Paul van Loon. Hugo van Look maakt de illustraties.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies