Alexandra Alphenaar en Anouk van Nes in nieuwe musicalcomedy

Alexandra Alphenaar, Anouk van Nes, Ara Halici, Hein Gerrits en Daphne Flint zijn te zien in de nieuwe comedy Lach of ik schiet. Voor de vijfde keer is het Project V, in samenwerking met Stichting Pulp Producties, gelukt om bekende acteurs te krijgen voor hun nieuwe comedy Lach of ik schiet. Voormalig Goede Tijden Slechte Tijden acteurs Alexandra Alphenaar en Anouk van Nes zijn te zien, naast de bekende musicalsterren Ara Halici, Hein Gerrits en Daphne Flint, in deze comedy die van 18 tot en met 22 juni in Theaterstudio Amsterdam wordt opgevoerd. Bijzonder aan deze productie is dat niemand voor zijn medewerking wordt betaald.

De theatermakers hebben inmiddels een naam hoog te houden. Lach of ik schiet is inmiddels hun vijfde productie. Eerder waren ze verantwoordelijk voor de succesvolle theatershows Alles of Iets, Doodgelukkig, Er was eens en Handjes in de Lucht. 

Lach of schiet gaat over vier mensen die veroordeeld zijn voor verschillende, maar kleine vergrijpen. Allen hebben een taakstraf van één week gekregen. Hun taak wordt om zes dagen als clown op te treden voor zieke kinderen en oude van dagen. Lijkt simpel, maar voor deze vier mensen een heuse straf. Zij zijn namelijk het liefst met zichzelf bezig. Toch zetten ze de tanden op elkaar en gaan aan de slag. Neusjes, grote schoenen, schmink, pruiken en gekke loopjes. Want om een verblijf in de gevangenis te voorkomen, doen zij alles…

Voor het script en de liedteksten hebben de makers de veelgeprezen Allard Blom bereid gevonden om mee te werken. Dick van den Heuvel regisseert wederom en Jeroen Sleyfer componeert nieuw Nederlandstalig repertoire speciaal voor deze voorstelling.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies