Frank Sanders presenteert eigen talkshow‏

Na het grote succes van The Rozettes in 2014 en in aanloop naar de nieuwe voorstellingen in augustus presenteert Tekstpierement op maandag 1 juni de muzikale talkshow ‘Een avond met Lady Felice en Billy Maluw’. Tijdens ‘Een avond met Lady Felice en Billy Maluw’ ontvangt Frank Sanders alter ego Lady Felice samen met haar vaste begeleider en muzikale geweten Billy Maluw bijzondere en theatrale gasten. De special guests tijdens deze eerste editie zijn de Nederlandse koningin van de drags Dusty Gersanowitz, Rozette van het eerste uur Sander Vissers, zangeres/actrice Britt Lenting en vriend Christian Seykens.

De hoofdgasten op 1 juni zijn niemand minder dan choreograaf/acteur Barrie Stevens en zangeres/cabaretière Karin Bloemen. ‘Een avond met Lady Felice en Billy Maluw’ is te zien op maandagavond 1 juni, 19:30 uur in Theaterstudio Amsterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies