‘Moeder, Ik Wil Bij De Revue’ stopt!

Op 9 augustus zal de laatste voorstelling van ‘Moeder, Ik Wil Bij De Revue’ gespeeld worden. Na een speelperiode van nog geen jaar valt dus het doek voor de nieuwe Stage Entertainment musical.

Moeder, Ik Wil Bij De Revue speelt zich af in de jaren ’50 in Nederland. Het vertelt het verhaal van John en Riet Hogendoorn, een beroemd duo dat niet zonder en met elkaar kan leven, met een eigen revue gezelschap. Bob, zoon van een kolenboer, komt door een toeval bij de revue en op dat moment verandert alles

The Bodyguard zal later dit jaar het stokje van de Revue musical overnemen. Wanneer de eerste voorstelling te zien zal zijn is nog niet bekend. De musical The Bodyguard, gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner, brengt het romantische en spannende verhaal van popster Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer. Met de vele hits van Whitney Houston, waaronder ‘I Wanna Dance With Somebody’, ‘Run To You’, ‘One Moment In Time’ en natuurlijk haar grootste wereldhit ‘I Will Always Love You’,

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies