Marjolein Teepen vertolkt titelrol in ‘Kiss of the Spider Woman’

Van 5 juni t/m 5 juli 2015 is de musical Kiss of the Spider Woman voor het eerst te zien in Nederland met Alex Klaasen en René van Kooten in de mannelijke hoofdrollen. De titelrol van Spinnenvrouw wordt vertolkt door Marjolein Teepen. Speciaal voor de Nederlandse productie zong Marjolein Teepen de titelsong in. Musical Reports heeft exclusief de eerste beelden. Bekijk daarom snel de beelden!

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Producent OpusOne maakte vandaag ook de overige castleden bekend. Mike Reus (Boy 7, Nationale Toneel) neemt de rol van gevangenisdirecteur voor zijn rekening. Het ensemble bestaat uit de acteurs/dansers Roy Kullick (Hij gelooft in mij, Soldaat van Oranje), Bastiaan Sparnaay (Soldaat van Oranje, West Side Story), Thomas Kuipers (student Codarts en Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater) en Michiel De Meyer (Hartsvrienden, student Fontys Hogeschool voor de Kunsten). Zij spelen diverse rollen waaronder gevangenen en de verleidelijke handlangers van de Spinnenvrouw.

Kiss of the Spider Woman vertelt het verhaal van twee gevangenen die samen in een kleine cel worden geplaatst. De één vanwege zijn politieke overtuiging, de ander vanwege zijn geaardheid. Om de tijd te doden vertelt de één over Hollywood-films die hij in zijn jeugd heeft gezien, met name de film Kus van de Spinnenvrouw. De ander vertelt over zijn grote liefde. Langzaam ontstaat er begrip voor elkaar. Maar wat gebeurt er als de één vervolgens onder druk wordt gezet om de ander te verraden in ruil voor zijn eigen vrijheid?

De Nederlandse versie van de musical gaat op maandag 8 juni in première en is slechts één maand te zien, exclusief in het monumentale Theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord, net voorbij de NDSM-werf. Voor meer informatie zie www.kissofthespiderwoman.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies