Romy Monteiro speelt de hoofdrol in The Bodyguard

In de musical The Bodyguard zal ‘rising star’ Romy Monteiro de hoofdrol vertolken. Romy zal vanaf september zingen, dansen en schitteren in haar rol als Rachel Marron. Ze zal vele grote Whitney Houston hits zingen zoals de wereldhits ‘I Will Always Love You’ en ‘I Wanna Dance With Somebody’.

The Bodyguard is vanaf september exclusief te beleven in het Beatrix Theater in Utrecht. De première is zondag 27 september. De musical The Bodyguard, gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner, brengt het romantische en spannende verhaal van popster Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer. De regie is in handen van Carline Brouwer (Sister Act, Moeder, Ik Wil Bij De Revue) en de vertaling wordt verzorgd door Allard Blom.

De musical The Bodyguard, naar de gelijknamige film uit 1992, ging op 5 december 2012 in het Adelphi Theatre in première op West End. Momenteel tourt de musical door Engeland. De musical verteld het verhaal van Frank Farmer, voormalig Secret Service agent, die door popster Rachel Marron wordt ingehuurd als bodyguard om haar te beschermen tegen een psychopaat. Kan Frank zowel Rachel als haar familie beschermen tegen de dreiging van een stalker of is de ontluikende aantrekkingskracht die ze voor elkaar voelen een veel grotere uitdaging?

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies