Cast van nieuwe Carry Slee musical ‘Spijt’ is rond

De cast van de nieuwe Carry Slee musical Spijt is rond. “Spijt is een kans om het vanaf nu beter te doen,” zingt de ‘verteller’ (Robin van den Heuvel) aan het begin van de voorstelling “Spijt!”. Als Jochem (Bjorn Wilbers) wordt gepest, kunnen David (Marco Hoving) en Vera (Rose-Anne van Elswijk) daar niks tegen doen. Ze proberen hem wel te helpen maar het treiteren door Sanne (Lisanne Schut) en Justin (Mike Levens) is zo heftig dat zelfs leraar Tino (Daan Smits) daar niets tegen kan uitrichten. Met alle verschrikkelijke gevolgen van dien… Op het grote schoolfeest wordt Jochem dronken gevoerd, David denkt dat Vera met een ander zoent en is woedend. Als Jochem hem om hulp vraagt, is hij zo kwaad dat hij wegloopt. Die nacht lijkt Jochem spoorloos verdwenen. Van huis weggelopen. Nergens meer te vinden. David en Vera gaan op zoek en vinden zijn tas bij een meer in de buurt.

De musical is vanaf oktober in ruim 80 theaters door het hele land te zien en gaat op 11 oktober 2015 in première in Het Park te Hoorn.

Het script van Spijt is geschreven en geregisseerd door de scenarist van die film, Dick van den Heuvel, met muziek van Jeroen Sleyfer en choreografie van Gregory “Shaggy” Albertzoon.Spijt! is een productie van Stichting Homemade Productions, een kleine producent die relevant muziektheater maakt over maatschappelijke problemen. Voor meer informatie: http://www.spijtmusical.nl/ 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies