RO Theater brengt ‘De Gelaarsde Poes’ naar de theaters

Na successen met Lang en Gelukkig, Snorro, Woef Side story en De Zere Neus van Bergerac komt het RO Theater het volgende seizoen met een nieuwe musical: De Gelaarsde Poes. De cast zal bestaan uit Arjan Ederveen, Wart Kamps, Alex Klaasen, Maarten Heijmans, Dick van den Toorn, Keja Klaasje Kwestro, Steyn de Leeuwe, Tom van Kalmhout en Daan Colijn.

Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij had, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn gelaarsde Poes. Samen trekken ze door een vreemd land, op zoek naar eten en werk. Door de slimme en onnavolgbare streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is de prinses zo lief als ze er uit ziet? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk? Iedereen zou een vriend als de Gelaarsde Poes moeten hebben! Mi-auw! De musical gaat op 20 december 2015 in première en is daarna door het gehele land te zien.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies