Simone Kleinsma gaat weer solo de theaters in

Simone Kleinsma gaat in het volgende seizoen het theater weer in met een soloprogramma. De show gaat Simone! heten en wordt gebracht door Stage Entertainment Nederland, het bedrijf van Albert Verlinde en Joop van den Ende. Simone! is een intieme en persoonlijke theatershow met een hoofdrol voor haar prachtige stem. De veelzijdige Kleinsma – zangeres, musicalster, kleinkunstenares en actrice – haalt herinneringen op en deelt verrassende anekdotes.

Simone Kleinsma, de veelgeprezen grande dame van de Nederlandse theaterwereld, keert na recente hoofdrollen in de musicals Sister Act en Moeder, ik wil bij de revue solo terug in de theaters met een gloednieuwe personality show. Een buitenkans om de vrouw achter de vedette beter te leren kennen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies