Wickie de Viking musical ook in Nederland te zien

Na twee films en een remake van de populaire animatieserie Wickie de Viking, pakt Studio 100 uit met Wickie, de Musical! De castleden van Wickie, de Musical worden binnenkort bekend gemaakt. Wickie, de Musical is van vrijdag 14 augustus tot en met woensdag 28 oktober 2015 te zien in Heerlen, Rotterdam, Groningen en Breda. Op dit moment is de musical al in Vlaanderen te zien.

Vreselijke Sven is het beu om telkens het onderspit te moeten delven bij gevechten met de Vikings van Flake. Hij beraamt een plan om Wickie te ontvoeren om zo losgeld te eisen. Sven wil de grootste Vikingschat in handen krijgen: twee heel bijzondere diamanten uit het godenbeeld dat op het dorpsplein van Flake staat. Zal Sven’s snode plan slagen en lukt het hem de uiterst kostbare diamanten te bemachtigen? Of zullen Wickie, Halvar en de rest van de Vikings Sven weer te slim af zijn? Beleef dit spannende avontuur samen met het slimste Viking jongetje ter wereld in Wickie, de Musical.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies