Repetities Kiss of the Spider Woman gestart‏

Eerder deze week zijn de repetities gestart van de musical Kiss of the Spider Woman. Producent Maarten Voogel van OpusOne heette iedereen welkom in het monumentale Theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord, waar de musical van 5 juni t/m 5 juli exclusief te zien is. Onder leiding van vertaler en regisseur Koen van Dijk las de cast voor de eerste keer het script. De hoofdrollen worden vertolkt door Alex Klaasen, René van Kooten en Marjolein Teepen. Het ensemble bestaat uit Mike Reus, Roy Kullick, Bastiaan Sparnaay, Thomas Kuipers en Michiel De Meyer.

Kiss of the Spider Woman vertelt over twee gevangenen die samen in een kleine cel worden geplaatst. De één vanwege zijn politieke overtuiging, de ander vanwege zijn geaardheid. Ze zijn – letterlijk – tot elkaar veroordeeld en besluiten de tijd te doden door elkaar verhalen te vertellen, waarin de mysterieuze Spinnenvrouw een grote rol speelt. De Nederlandse versie van de musical gaat op maandag 8 juni in première. Voor meer info zie http://kissofthespiderwoman.nl/

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies