Bill van Dijk en Marijn Brouwers in nieuwe Parade-voorstelling

Acteurs Bill van Dijk, Peter Faber, Marijn Brouwers en The Voice-finalist Guus Mulder gaan de hoofdrollen spelen in REVIVAL, een nieuwe Parade-voorstelling die deze zomer te zien is in alle steden die het reizende festival aandoet. De boyband REVIVAL heeft al eeuwen dezelfde traditie. Om de 20 jaar verandert deze legendarische groep van samenstelling. De oudste gaat weg en een jongste komt erbij. REVIVAL bestaat daardoor uit een man van 80, van 60, van 40 en een van 20 jaar. De mens is vergankelijk maar REVIVAL heeft de eeuwigheid. Met een jonge geest en een oude ziel. Een knallend concert over het leven en de dood, vergankelijkheid en het blijven voortbestaan. Over het eeuwig jong blijven en het nieuwe oud worden.

Dat heeft Brouwers, die het stuk ook heeft bedacht en geïnitieerd bekendgemaakt. “Ik wilde spelen met de vaak tijdelijke populariteit van boybands. Wat nou als er een groep zou zijn die bestaat uit meerdere generaties en dus een soort zelfreinigend vermogen heeft om zijn eigen vergetelheid te overwinnen?”

De muziek is een mix van vertalingen van bestaand werk en nieuwe, eigen nummers. REVIVAL gaat in première op 22 juni 2015 in Rotterdam en is daar nog te zien t/m 17 augustus in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies