Soldaat van Oranje gaat door tot mei 2016

Soldaat van Oranje is verlengd tot en met april 2016. De maanden januari (m.u.v. 2 en 3 januari) en februari gaan niet in verkoop vanwege een korte vakantie en om, na ruim vijf jaar intensief gebruik, het nodige onderhoud aan het theater mogelijk te maken. In deze periode wordt tevens gerepeteerd met nieuwe acteurs die in het nieuwe jaar de cast komen versterken.

Soldaat van Oranje werd op 31 december 2013 de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. Tijdens het Musical Awards Gala 2015 werd Soldaat van Oranje bekroond met de Eventim Publieksprijs Beste Musical. Sinds de première is elke voorstelling uitverkocht en zagen inmiddels meer dan 1,6 miljoen mensen de voorstelling.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies