Suzan Seegers brengt ode aan Annie M.G. Schmidt

Zangeres en actrice Suzan Seegers was de afgelopen twee theaterseizoenen te zien met haar alom geprezen eerbetoon aan Toon Hermans. Komend jaar zet zij een andere grote Nederlandse tekstdichter in de schijnwerpers: Annie M.G. Schmidt. Suus zingt Annie M.G. is van 15 januari tot en met 24 april 2016 te zien in heel Nederland. De première is op 31 januari in theater Het Zonnehuis in Amsterdam.

In dit intieme en liefdevolle theaterconcert gaat Suzan, begeleid door haar vaste pianist Marc-Peter van Dijk, op zoek naar de vrouw achter het beroemde repertoire. “De populaire kinderboekenschrijfster had ook een andere kant. Annie zei ooit in een interview: ‘ik vond mezelf afstotelijk, lelijk, niks kunnen, niks mogen. Depressief was ik niet, ik was altijd heel blijmoedig en vrolijk, maar ik lééfde niet’. Dat herken ik, dus weet zeker dat ik ook hier mijn ei in kwijt kan,” aldus Suzan.

Het wordt een kleurrijke schakering van Annie’s bekende én onbekende werk. Suus zingt Annie M.G. is een productie van OpusOne en wordt geregisseerd door Frans Schraven.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies