Nieuwe Billy Elliot’s bekend gemaakt

In Londen zijn eerder deze week de nieuwe cast Billy’s gepresenteerd aan de Nederlandse én internationale pers. Faas (10), Sammy (11), Wisse (12), Laurian (13), Samuel (11) en Nick (9) maakten hun rode loper-debuut samen met hoofdrolspeelster Pia Douwes. In het Londense Victoria Palace Theatre werd het tienjarig bestaan van de originele Engelse versie van Billy Elliot de Musical gevierd. Aankomende zomer zijn deze jonge talenten voor het eerst te zien in het AFAS Circustheater Den Haag.

De jongens komen uit heel Nederland. Faas woont in Amsterdam, Wisse en Laurian komen allebei uit Gouda, Sammy woont in Arnhem en Samuel in Almere. De negenjarige Nick uit Culemborg is zelfs de jongste Billy Elliot ooit in de tienjarige geschiedenis van de musical.De zes jongens zijn op dit moment druk bezig met de repetities voor de musical. Ruim anderhalf jaar geleden begonnen zij aan hun opleiding op de Billy Elliot sCOOL, waar ze lessen volgden in onder andere ballet, tapdans, acrobatiek, acteren en zang. Vanaf juli zullen zij de huidige Billy’s opvolgen in de titelrol van Billy Elliot. De overige hoofdrollen worden vertolkt door onder anderen Pia Douwes, Carry Tefsen, Sylvia Alberts en Bas Heerkens.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies