Rosalie de Jong vanaf oktober in ROCKY – das Musical

Op dit moment is ROCKY – das Musical nog in Hamburg te zien, maar komend theaterseizoen staat het stuk in Stuttgart. Vanaf oktober mag de Nederlandse Rosalie de Jong de rol van Gloria op zich nemen, zo liet zij afgelopen vrijdag op Twitter weten.

De Jong speelt op dit moment Emma in de musical Heerlijk duurt het langst en speelde al eerder in onder andere 50  tinten… de Parodie en in De Jantjes . Bij het grote publiek werd zij bekend door haar deelname aan het televisieprogramma ‘Op zoek naar Mary Poppins’.

In de musical zal De Jong niet de enige zijn met een Nederlandse achtergrond. Op dit moment worden de rollen van Adrian en Apollo Creed respectievelijk gespeeld door Wietske van Tongeren en Gino Emnes, beiden zijn in Nederland geboren.

ROCKY – das Musical is gebaseerd op de gelijknamige film over het leven van de boxer Rocky Balboa. De musical werd door Stage Entertainment in 2012 naar Hamburg gebracht. Tevens is de musical in 2014 te zien geweest op Broadway. In november 2015 zal de musical zijn première beleven in Stuttgart.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies