Musical over Adele Bloemendaal en Conny Stuart in de maak

Producent Hans Cornelissen heeft bekend gemaakt dat DommelGraaf & Cornelissen Entertainment een muziektheaterproductie over drie grote vrouwelijke Nederlandse artiesten, te weten Adele Bloemendaal, Jasperina de Jong en Conny Stuart, ontwikkelt. De productie De Grote Drie ♀ staat gepland voor de eerste helft van 2017. Momenteel wordt gesproken met een aantal actrices/zangeressen voor de rolbezetting.

Op een gala-avond in een beroemd Nederlands theater, waar Adele, Jasperina en Conny de hoofdgasten zijn, zingen zij het mooiste en beste uit hun eigen en elkaars repertoire. Dit repertoire bevat vele hoogtepunten uit het cabaret- en musicalrepertoire en hoogtepunten uit muzikale tv-programma’s van de jaren ‘60 tot begin deze eeuw.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies