Rent keert terug naar het M-Lab

Wegens een ongelofelijk succes en op veler verzoek gaat M-Lab’s versie van Rent dit najaar in reprise. Afgelopen februari bracht M-Lab de hitmusical terug naar Nederland in een regie van Daniël Cohen en alle voorstellingen waren nog voor de première uitverkocht. De cast blijft voor de reprise grotendeels dezelfde. Een drietal rollen wordt wegens beschikbaarheid opnieuw ingevuld.

De voorstelling is op verschillende data in oktober opnieuw te zien in het M-Lab. De officiële kaartverkoop start aanstaande vrijdag 22 mei.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies