William Spaaij regisseert nieuwe musical

William Spaaij neemt de komende maanden de regie op zich van een nieuw geschreven musical. Hashtag de Musical komt van de hand van Spaaij zelf en heeft daarnaast Mark Kuypers in de arm genomen om de muziek te schrijven en Yannick Baetens is verantwoordelijk voor de choreografie.

De voorstelling is 24 juni exclusief te zien is in Stadsschouwburg Odeon te Zwolle. De cast bestaat uit studenten van de Song & Dance Academie /Landstede MBO uit Zwolle. Hashtag de Musical is een heuse musical komedie die geïnspireerd is op eigentijdse musicals zoals The Book of Mormon en Avenue Q.

Hashtag de Musical vertelt het verhaal van de naïeve Eva, die staat te popelen om van het platteland naar de grote stad te reizen om daar met haar nieuwe opleiding te beginnen. Eenmaal daar aangekomen krijgt ze een koud welkom. Voor sociale acceptatie en om sowieso gehoord te worden moet ze zich de onbekende digitale wereld van social media eigen maken. Dit gaat gepaard met veel humor en miscommunicatie. Als ze dan op slag verliefd wordt op een klasgenoot kan ze helemaal niet meer achterblijven. Ze krijgt een crashcursus social media en raakt op die manier steeds verder verloren in deze voor haar nieuwe wereld. Zelfs zo ver dat ze de echte liefde niet meer ziet staan.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies