Perspreview Kiss of the Spider Woman

In het mooie Zonnehuis in Amsterdam werd de pers maandag uitgenodigd voor een preview van de voorstelling Kiss of the Spider Women. Na een kijkje in de zaal en een toelichting van producent Maarten Voogel en regisseur Koen van Dijk werden 4 scene’s getoond. De musical van Kander en Ebb, die nog niet eerder in Nederland te zien was, wordt een maand gespeeld. De rollen worden onder andere gespeeld door Alex Klaasen, René van Kooten, Marjolein Teepen en Mike Reus. De spelers worden begeleid door een liveband. De vertaling en regie zijn in handen van Koen van Dijk, de muzikale leiding wordt verzorgd door Frans Heemskerk en de choreografie door Chiara Re. Musical Reports maakte de volgende fotoreportage.

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies