Carolina Dijkhuizen te zien in The Bodyguard

Carolina speelt de rol van Nicki Marron in de musical The Bodyguard. Ze speelt de de zus van bekende ster Rachel Marron. In haar rol zingt Carolina Whitney Houston hits als ‘Run To You’, ‘Saving All My Love For You’ en ‘All At Once’.

“In The Bodyguard mag ik een heel andere kant van mezelf laten zien na mijn rollen in Sister Act en Dreamgirls. Nicki is een complexe persoonlijkheid, een vechter die het geluk in liefde en carrière niet aan haar kant heeft. Daarnaast is het voor mij heel bijzonder dat ik straks samen met Romy op het podium sta. Ik ken haar al vanaf haar negende, want toen ik nog in Aida speelde, kwam ze vaak met haar moeder, Antje Monteiro, mee naar het theater. Ik kijk er ontzettend naar uit dat we samen in deze musical gaan spelen en de heerlijke nummers van Whitney Houston mogen zingen.” aldus Carolina.

Carolina is momenteel te zien in de rol van Deena in de musical Dreamgirls in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Recentelijk was zij te zien in het televisieprogramma Wie is de Mol en in De Beste Zangers Van Nederland.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies