Foto report: Spelen met (Gerrie van der) Klei

In Spelen met Klei omringt Gerrie van der Klei zich met jong talent dat met haar mag “spelen” en neemt ze het publiek mee naar haar verleden. Zo toerden ze door de VS en trad ze zelfs op in de Carnegie Hall in New York met onder andere de legendarische Duke Ellington. Naast haar buitenlandse successen kent het Nederlandse publiek haar van haar rollen in musicals als Foxtrot, Ping Ping, 42nd Street, My Fair Lady, La Cage Aux Folles en Annie. 

Van der Klei biedt in Spelen met Klei de talentvolle jonge acteurs Jeske van de Staak en Yoran de Bont de kans om naast haar te stralen en laat hen tegelijk zien waarom zij al meer dan vijftig jaar in het vak zit. Musical Reports nam een kijkje tijdens een speciale perspreview.

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies