Jesus Christ Superstar met Ted Neeley naar Nederland

De internationale cast van de rockopera Jesus Christ Superstar komt naar Nederland. De rockopera met de herkenbare muziek van Andrew Lloyd Webber vertelt de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is met geweldige songs als “I don’t know how to love him”, “Superstar” en natuurlijk “Gethsemane”. Ted Neeley, de originele Jezus uit de gelijknamige film, zal deze rol weer op zich nemen.

Deze Engelstalige uitvoering van Jesus Christ Superstar doet, na Italië, nu als eerste Nederland aan. De Nederlandse première vindt plaats op dinsdag 15 december 2015 in het World Forum Theater in Den Haag. Daar is de voorstelling exclusief te zien tot 23 december 2015.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies