WIN: 2 vrijkaarten voor Kiss of the Spider Women

Kiss of the Spider Woman vertelt het verhaal van twee gevangenen die samen in een kleine cel worden geplaatst. De één vanwege zijn politieke overtuiging (René van Kooten), de ander vanwege zijn geaardheid (Alex Klaasen). Ze zijn elkaars tegenpolen, maar ook – letterlijk – tot elkaar veroordeeld. Beiden dromen ze van een beter leven buiten de gevangenis. Om de tijd te doden vertelt de één over Hollywood-films uit zijn jeugd waarin de mysterieuze Spinnenvrouw (Marjolein Teepen) een grote rol speelt. De ander vertelt over zijn grote liefde. Langzaam ontstaat er begrip voor elkaar. Maar wat gebeurt er als de één vervolgens onder druk wordt gezet om de ander te verraden in ruil voor zijn eigen vrijheid. Voor een eerste indruk van de voorstelling bekijk je onze reportage.

Musical Reports mag in samenwerking met Opus One 2 vrijkaarten weggeven!

De twee vrijkaarten zijn voor de voorstelling op 6 juni (20:15 uur in het Zonnehuis te Amsterdam). Wat moet je doen om kans te maken op deze vrijkaarten? Plaats de volgende tweet op Twitter of retweet ons:

Ik volg @MusicalReports en RT dit. Zo maak ik kans op 2 vrijkaarten voor Kiss of the Spider Woman op 6 juni 

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Meedoen kan tot en met 1 juni 2015.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies