Waanzinnig Gedroomd cast blijft slapen in het DeLaMar

De vijftien kinderen van de Kinderen voor Kinderen-musical Waanzinnig Gedroomd mogen in de nacht van 9 op 10 juni hun waanzinnigste droom dromen op het toneel van de Wim Sonneveld-zaal in het DeLaMar Theater. Wegens het grote succes van de bejubelde voorstelling in het afgelopen seizoen, keert deze van 12 tot en met 23 augustus nog een laatste keer terug in het Amsterdamse theater. Om dat te vieren biedt de directeur Edwin van Balken de cast deze unieke overnachting aan. De nieuwe hoofdrolspeler, Pepijn Gunneweg, grijpt deze kans meteen aan om alvast even met de kinderen uit de cast te repeteren voor het slapen gaan.

Na een feestelijk diner, repeteren de kinderen met Pepijn Gunneweg een paar van de bekende Kinderen voor Kinderen – liedjes. Nadat de tanden gepoetst zijn en de pyjama’s aan, leest hij ze voor het slapen gaan nog een verhaaltje voor. De volgende ochtend worden ze heerlijk wakker met een wijsje in hun hoofd en gaan ze na een voedzaam ontbijt weer naar school om op 12 augustus terug te komen voor de tien aller, -allerlaatste voorstellingen Waanzinnig Gedroomd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies