Soldaat van Oranje gaat door met nieuwe cast

Vanaf deze zomer versterken enkele nieuwe acteurs en een paar vertrouwde oud-gedienden de cast van Soldaat van Oranje. Hajo Bruins neemt de rol van Van ’t Sant op zich en Thomas Cammaert keert terug als Anton in de voorstelling. De rol van Koningin Wilhelmina wordt vertolkt door Marisa van Eyle, Sylvia Poorta en Juul Vrijdag. Alledrie de actrices vervulden deze rol al eerder. Jonathan Demoor vervangt enkele malen per week hoofdrolspeler Dorian Bindels in de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema.

Volledige cast:

Erik – Dorian Bindels | alternate: Jonathan Demoor | alternate: Niels Gooijer
Koningin Wilhelmina – Marisa van Eyle | Sylvia Poorta | Juul Vrijdag
Charlotte – Merel Baldé | Lindertje Mans
Fred – Joost Claes
Anton – Ayal Oost | Thomas Cammaert
Chris – Zjon Smaal
Bram – Roel Dirven | Sjoerd Spruijt
Paul – Alex van Bergen
Victor – Guido de Wijs
Ada – Sophie Höppener
Hofdame Tessa – Jennifer van Brenk | Vérie Thijssen
Van ‘t Sant – Harpert Michielsen | Raymond Paardekooper | Nico de Vries | Hajo Bruins | Jaap Spijkers

Ensemble – Aiko Adriaensen, Johnny Barendsen, Kelly van den Boogaard, Maudy Bremer, Roos van Breukelen, Rutger Bulsing, Piek van der Kaaden, Kris Kauffmann, Jasper Kerkhof, Myrthe Maljers, Sjoerd Oomen, Ayke van Os, Iris Rodenburg, Steven Roox, Michael de Vriend, Theo Martijn Wever, Sven de Wijn, Mark Willekens en Ludo van der Winkel.

 

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies