Presentatie cast The Bodyguard in beeld

Mark van Eeuwen en Dave Mantel gaan beiden de rol van bodyguard Frank Farmer spelen in de musical The Bodyguard. Samen met Romy Monteiro en Carolina Dijkhuizen en de voltallige cast werden zij vanmiddag gepresenteerd op Schiphol Oost. De musical The Bodyguard met de vele hits van Whitney Houston, waaronder ‘I Wanna Dance With Somebody’, ‘Run To You’, ‘One Moment In Time’ en natuurlijk haar grootste wereldhit ‘I Will Always Love You’, is vanaf 13 september exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Mark van Eeuwen
Onlangs ging de speelfilm Rendez-Vous in première waarin Mark een hoofdrol speelt. Eerder was Mark onder andere te zien in de populaire televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden, speelde hij (gast)rollen in televisieseries zoals Voetbalvrouwen, Rechercheur Riaen recent in Dagboek van een Callgirl.

Dave Mantel
Na zijn opleiding aan de Amsterdamse Toneelschool was Dave in het theater te zien in En toen waren er nog maar… van het Thriller Theater en in Bedgeheimen van Haye van der Heijden. Op televisie speelde Dave de rol van rechercheur Menno Kuiper in de tv-serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Dave is naast zijn werk als acteur ook werkzaam als fotograaf en filmmaker.

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies