Joop van den Ende verkoopt Stage Entertainment‏

Stage Entertainment werd 17 jaar geleden opgericht en heeft zich ontwikkeld tot marktleider op het gebied van musicals met meer dan tien miljoen bezoekers per jaar. Inmiddels is Joop van den Ende 73 jaar en wil het door hem opgebouwde internationale musicalbedrijf waar hij zich, samen met zijn vrouw Janine, met grote persoonlijke betrokkenheid voor heeft ingezet, van verdere groei verzekeren. Het partnership met CVC Capital Partners zal een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van verdere groei van de onderneming.

Joop van den Ende: ‘Mijn gedrevenheid voor theater en musical in het bijzonder is onveranderd groot maar ik moet, op mijn leeftijd, realistisch zijn en de groei die ik voor mij zie niet alleen willen realiseren. Ik blijf de komende jaren niet alleen persoonlijk, maar ook als aandeelhouder nauw betrokken bij Stage Entertainment met als aandachtsgebieden de programmering van musicals, de ontwikkeling van nieuwe titels, aansturing van de relaties met wereldwijde content partners en de strategie van de onderneming.’

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies