Aladdin in 2016 naar Londen

Cameron Mackintosh heeft bevestigd dat de Broadway-musical Aladdin volgend jaar zomer in Londen te zien zal zijn. De productie zal de plaats overnemen van Miss Saigon in het Prince Edward theater.

De Disney musical speelt momenteel voor volle zalen in New York. Er werd al lang gesproken over een transfer naar het West End. De verwachting was dat de Aladdin de musical Cats zou gaan opvolgen in het Palladium theater.

De komst van de musical Aladdin betekent dat Miss Saigon, dat nu voor het tweede jaar in de Britse hoofdstad te zien is, volgend jaar zal sluiten op het West End in Londen. De geruchten zijn dat de musical dan naar Broadway zal gaan.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies