Tony Neef verzorgt eerste M-Lab in Concert‏

Vanaf komend theaterseizoen introduceert M-Lab iets nieuws: M-Lab in Concert. Maandelijks zingt een bekende musicalartiest  aan de vleugel zijn of haar favoriete liedjes en wordt daarin bijgestaan door een aantal jonge muziektheatertalenten. De kennismaking met dit nieuwe concept vindt al voor de zomer plaats: op maandag 6 juli verzorgt Tony Neef de kickoff.

Samen met pianist Bernd van den Bos en vier jonge talenten uit M-Lab’s talentenpoule brengt Tony Neef op 6 juli zijn eigen favoriete nummers ten gehore. Uiteraard komen er musicalnummers voorbij, maar ook nummers die Neef zelf vertaald heeft.

Jonge muziektheatertalenten Sofie Habets, Lisa Berendse, Jeffrey Italiaander en Mark Luijckx hebben een belangrijke rol tijdens het concert van Tony Neef. Niet alleen zullen zij met hem nummers ten gehore brengen. tussen de blokken door geeft Neef ook een masterclass aan de vier talenten die daartoe allemaal een nummer instudeerden. Hij werkt met hun vooral aan de interpretatie van het nummer, waardoor het publiek getuige kan zijn van een bijzonder proces.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies