Eerste namen ‘Musicals in Concert’ zijn bekend

Na het grote succes van vorig jaar is het Musicals in Concert opnieuw gelukt om klinkende namen vast te leggen. Eerder deze week zijn in Shownieuws de eerste topartiesten bekend gemaakt die dit jaar zullen meedoen: Simone Kleinsma, Pia Douwes, Stanley Burleson en René van Kooten. Met daarnaast als Special Guests B-Brave!

Hiermee heeft Musicals in Concert zich nu al verzekerd van de bekendste namen. Zij zullen onder muzikale leiding van Eric van Tijn en zijn band een wereldperformance neerzetten. En binnenkort worden er nog meer namen bekend gemaakt. Daarmee is nu al één ding zeker: het dak gaat eraf op 13 en 14 november in de Ziggo Dome.

Musicals in Concert is het enige popconcert met bekende musical hits. Een reünie van de beste artiesten die Nederland op musicalgebied heeft. En ook B-Brave zal laten zien dat ook zij een onvermoede link met musical hits hebben. Een genre dat hen niet vreemd is. Hiermee wordt het een compleet nieuwe show met een minstens net zo’n spectaculair decor als vorig jaar. Een voorproefje van dit mega-event zal al te zien zijn tijdens de Musical Sing-a-Long op de Amsterdamse Uitmarkt.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies