Beauty and the Beast niet op tour maar in Scheveningen te zien

De tournee van Beauty and the Beast, de Disney klassieker gaat niet door. Beauty and the Beast zal, vermoedelijk medio 2016, te zien zijn in het AFAS Circustheater in Den Haag.

De tournee van deze nieuwe Nederlandse musical langs verschillende theaters door Nederland gaat niet door. De productie is in de huidige ontwikkelingsfase te groot geworden om ermee door het land te reizen. De productie zal niet teruggebracht worden naar een kleinere reizende variant omdat we het publiek graag de grandeur willen geven die deze titel heeft. Dit is in goed overleg met alle theaters besloten.

Disney’s Beauty and the Beast zal in het AFAS Circustheater in 2016 het succesvolle Billy Elliot gaan opvolgen. Met de bezoekers die reeds kaarten hebben gekocht voor een voorstelling van Disney’s Beauty and the Beast wordt contact opgenomen. Zij kunnen hun geld terugkrijgen, zo maakte Stage Entertainment vandaag bekend.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies