Actrice Bea Meulman (66) overleden

Actrice Bea Meulman is overleden. Dat vertelt entertainmentdeskundige Marjolein Keuning in RTL Boulevard. Bea Meulman was te zien in 1998 te zien in de musical Anatevka. Ze vertolkte daarin de rol van Golde; en in 2008 was ze opnieuw te zien in Anatevka; nu als koppelaarster. Daarnaast was ze te zien als Fraulein Schneider in de de musical Cabaret. Het grote publiek kent Bea vooral als Teun in Vrouwenvleugel en Rietje Brouwer in SamSam.

“Bea had kanker. Een paar maanden geleden was ze al opgegeven, maar uiteindelijk is het veel te snel gegaan. Ze werd donderdag in een ziekenhuis opgenomen en uiteindelijk is ze rustig in haar slaap overleden”, aldus Marjolein Keuning in RTL Boulevard.

 

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies