Crowfund-actie voor nieuwe musical ‘ONE’ van start

Initiatiefnemer Roel Pieters werkt al jaren aan een nieuwe musical in een nieuw theater. Aan het script en de muziek is jaren gewerkt. Ook het idee van een volledig nieuw theater en de nog nooit vertoonde musicalbeleving krijgen vastere vormen. ONE de musical is een oorspronkelijke Nederlandse musical en betrekt het publiek nu al via een unieke crowdfund-actie op Doorgaan.nl.

De productie krijgt gestalte in een volledig nieuw musicaltheater in Amsterdam. Dit theater is speciaal ontworpen om een theaterbeleving te creëren, zoals die nergens anders ter wereld bestaat. Roel Pieters heeft ongeveer 9 miljoen euro is nodig voor het opzetten van deze productie én een heus musicaltheater in Amsterdam. Op dit moment werft hij via crowdfunding op Doorgaan.nl de benodigde 20.000 euro voor de demo(cd en case) op, waarmee hij grote investeerders benadert – tot nu toe met succes.

De musical gaat over Mira en Amon. Zij is de dochter van de koning die tevens naamgever is aan het meest prestigieuze bouwwerk op aarde: de Grote Piramide van Cheops. Hij is een arbeider aan de bouw van dit grootse en mysterieuze monument. Hun liefdesgeschiedenis vertaalt op bijzondere wijze het gedachtegoed van de oude Egyptenaren. Zij geloven in het oneindig bestaan van de mens en zien de dood slechts als een overgang naar het eeuwige leven. Met name deze zienswijze en tal van andere geschiedkundige feiten uit de oude Egyptische geschiedenis vormen de basis van wellicht het meest tot de verbeelding sprekende liefdesverhaal ooit verteld.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies